torstai 3. maaliskuuta 2016

Kutsukortit Makea Designiltä tilattu! Jipii!

Mainitsinkin jo eilen, että päädyin tilaamaan meille hääkutsut Makea Designin kautta. Kysyin toki sulhasenkin mielipidettä asiaan, mutta hän sanoi luottavansa minun makuuni tässä asiassa, joten sain vapaat kädet miettiä itse minkä tyylistä kutsua kaipaisimme.

Tuumailin Makea Designia jo viime vuoden puolella ja olinkin sinne jo silloin yhteydessä kysellen suunnittelun hinnastoa ja muita yksityiskohtia. Sain vastauksia nopeasti ja mieleeni jäi asiakaspalvelusta oikein positiivinen kuva. En kuitenkaan sentään vielä ihan marraskuussa halunnut alkaa kortteja tilailemaan, kun häihin oli vielä niin pitkä aika. Ja onneksi en tilannutkaan, kun sen jälkeen on vaihtunut niin vihkikirkko, kuin juhlatilakin. Olisi sitten pitänyt hankkia tässä vaiheessa jo uudet kortit vanhojen tilalle näiden muutosten myötä. Alla Makea Designin sivuilta napattuja esimerkkejä heidän hurmaavista kutsuistaan.






Korttien itse askarteleminen tuntui niin kaukaisen karmaisevalta vaihtoehdolta, että en sitä ole edes harkinnut. En usko, että osaisin tarpeeksi nättejä askarrella, enkä myöskään jaksaisi sitä näpertämistä. Jotkut osaavat kyllä tottakai tehdä aivan ihania kutsuja itsekin, mutta olen myös nähnyt ihan karmeita väkerryksiä, jollaisia en kyllä itse haluaisi lähettää vieraillemme. Kutsu on kuitenkin tavallaan vieraan ensikosketus hääjuhlaan ja antaa ensivaikutelman tulevista pippaloista. Ajattelin siis, että kivempi tilata valmiina, kuin alkaa itse väsäämään jotain, jonka lopputuloksesta en olisi varma. Eli olin tämän asian suhteen laiska ja tarkka.

Olen selaillut tässä kuukausien aikaan läpi monen monet nettisivut, joista voisi kivoja valmiita kutsukortteja ja muita häiden printtimateriaaleja tilata. Tutuiksi tulivat esimerkiksi Vistaprintin, Wedding Paper Divasin ja Zazzlen valikoimat. Jokaiselta näistä löytyi aivan tosi kivoja vaihtoehtoja ja muutamia ideoita ja sommittelinkin nettisivuilla valmiiksi. Yksiäkään kutsuja en kuitenkaan ole alennuksista huolimatta päätynyt tilaamaan, kun eivät vaan jotenkin natsanneet. Zazzlestahan tilasin meidän muista päivämäärä-korttimme viime vuonna ja ne olivat kyllä ihan kivat.

Wedding Paper Divasilta tilasin ison pinon esimerkkikortteja kotiin nähtäväksi ja ne olivatkin tosi nättejä ja hyvin tehtyjä, kuten alta näkee. Sivustolta voi tilata ilmaiseksi 10 kpl sample-settejä! Mutta HUOM, jos tilaat Suomeen, ei kannata valita sitä valmista settiä, joka sivustolla on valittavissa, sillä sitä ei Suomeen jostain syystä toimiteta. Mutta jos valitsee erikseen kortteja sen 10 kpl ja tilaa niistä näytekappaleet, niin ne saa tilattua Suomeenkin. Perin kummallista, mutta näin nyt silti. Klikkaile siis haluamiesi korttien kohdalla "Order sample" ja kortit siirtyvät ostoskoriin, josta voit ne sitten ilmaiseksi kotiin tilata. Tulevat vielä tosiaan suoraan postilaatikkoon, eikä tarvitse hakea postista. Kätevää!




Kaikilla noilla yllä mainitsemillani nettisivuilla on jatkuvasti hyviä alennuksia meneillään (esim. Wedding Paper Divasilla tällä hetkellä kaikki tuotteet -30% ja Zazzlella vastaavasti -15%). Kannattaa siis olla kärppänä alekoodien kanssa, jos mielii tilata printtimateriaalia joltain näistä sivustoista. :)

Vistaprint on suomalainen yritys, joten sinänsä olisi ollut mukavinta tilata sieltä näistä vaihtoehdoista, mutta en kuitenkaan löytänyt lopulta mieleistäni vaihtoehtoa heidän valikoimistaan. Vaikka heillä hyvin kattava valikoima onkin! Taidan vaan olla tosi tarkka tällaisessa.

Lopulta sitten pyöriteltyäni kaikenlaisia vaihtoehtoja edes takaisin palasin vaihtoehtoon A, eli surffasin taas Makea Designin sivuille katselemaan heidän suunnittelemiaan kortteja. Kun olimme vaihtaneet juhlatilaamme reilusti edullisempaan (ja parempaan) vaihtoehtoon, päätin että satsaan kutsuihin hieman suunniteltua enemmän. Otin uudestaan yhteyttä Makea Designin Janinaan ja pyysin häntä suunnittelemaan meille sopivat kutsukortit sekä ohjekartan kutsun oheen. :) Janina vastasi taas super nopeasti ja kyseli tarkempia lisätietoja päästäkseen alkuun ideoinnin kanssa. Toiveenani oli, että kutsuissa olisi väreinä minttua ja kultaa ja kerroin myös mitä kartalla olisi kiva näkyä.

Tänään iltapäivällä sainkin jo ensimmäiset koevedokset sähköpostiini. Kuusi kappaletta erilaisia kivoja kutsuja. Laitoin muutamia kommentteja ja vähän muutospyyntöjä menemään ja nyt sitten odottelen uusia koevedoksia näillä muutoksilla. :) Jännää! Niistä tulee varmasti tosi ihanat!

Mistä te olette tilanneet hääkutsunne? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!