torstai 16. kesäkuuta 2016

Postin kadottamat kutsukortit

Tulipas taas bloggaustaukoa. Aiheita olisi pilvin pimein ja hääsuunnittelut ovat edenneet koko ajan, mutta en vain ole malttanut ja ehtinyt näin aurinkoisesti alkaneena kesänä näpyttelemään. Jotenkin sitä on nyt mielummin nauttinut ulkona auringosta töiden jälkeen, kun ruutua kaiket päivät työssäni tuijotan. No mutta, seli seli ja aiheeseen.

Saatiin Makea Designin suunnittelemat ihanat syksyiset hääkutsumme infoineen ja karttoineen postitettua muutama viikko sitten. Veimme kutsut oikein postin tiskille ykkösluokan postimerkeillä varustettuna (niillähän postin pitäisi olla perillä seuraavana päivänä, viimeistään sitä seuraavana), emmekä laittaneet niitä vain perinteisesti postilaatikkoon. Jännityksellä jäimme sitten odottelemaan ensimmäisiä ilmoittautujia ja kommentteja.Myös tämä perheenjäsen, joka on aina vähän turhankin suurella innolla mukana ihan kaikessa, oli heti ensimmäisenä ihmettelemässä kutsuamme.
Meillä on ystävieni kanssa yhteinen whatsupp-ryhmä, jossa tytöt pian alkoivatkin kiittelemään kutsuista sitä mukaa, kun niitä tipahteli postilaatikkoihin. Muutama leidi kuitenkin pettyneenä vitsaili, että eikö heitä olekaan kutsuttu, kun kutsua ei ole kuulunut. Kyseltyämme sitten muiltakin vierailta, että onko kutsu jo saapunut saimme kuulla, että monelle ei ollut kuori mennyt perille. Pian kävikin ilmi, että posti oli kadottanut ison osan kutsuistamme! :(

Kun kutsut eivät olleet löytäneet tietään perille vielä kahdenkaan viikon jälkeen, niin totesin pettyneenä että ei se muu auta, kuin laittaa uudet kappaleet menemään. Toisella yrittämällä kutsut onneksi löysivät perille jo parissa päivässä!

Ihan käsittämätöntä, että postiin ei tosiaan voi nykyisin luottaa. Minnehän ihmeeseen ne kuoret mahtoivat kadota? Ilman tuota whatsupp-ryhmää olisimme varmasti vain olettaneet, että kaikki kutsut ovat perille menneet ja samaan aikaan olisivat vieraat kummastelleet, että miksihän he saivat save the date-kortit, mutta eivät lopulta olleetkaan tervetulleita häihin. Pah!

No, toivottavasti nyt ovat kaikki kappaleet menneet perille osoitteisiinsa. Ainakin kiitettävä määrä on ilmottautumisia jo tullut, vaikka aikaa ilmottautua on vielä tosi paljon. Ihanaa, että ihmiset ovat niin innolla tulossa! :)

Ja maailman eniten huippua on se, että iso osa kutsutuista ulkomaalaisista vieraista on ilmoittanut tulevansa - minun brasilialaiset hostvanhempani lukion vaihtovuodeltani ja ystäviämme ainakin Brasiliasta, Saksasta, Virosta ja Kanadasta. Ihan mahtavaa!

Eilen kävin viemässä avioliiton esteiden tutkintapyynnön oikein henkilökohtaisesti Malmin seurakunnan kirkkoherranvirastoon, jotta varmasti ei posti nyt menisi sitäkin kadottamaan. Paikan päällä käynti osoittautuikin ihan hyväksi ratkaisuksi, sillä saimme samalla tietää vihkipapin ja kanttorin nimet. Seuraavaksi pitäisi soittaa kanttorille ja kysyä onnistuuko soittaa toivomamme häämarssit ja sopiiko hänelle säestää eräs kappale, jonka mieheni pikkusisko on lupautunut meille kirkossa esittämään. <3 toivottavasti onnistuu. Tänään on muuten tasan 100 päivää häihin!

2 kommenttia:

Jätäthän kommenttia!