torstai 18. helmikuuta 2016

Hääkuulumisia pitkästä aikaa

Nyt en edes ala selitellä, että miksi tämä morsmaikku ei ole näpytellyt postauksia aikoihin. Syynä ei lainkaan ole  innostuksen, vaan ajan puute. On ollut ihan mahdoton kiire niin töissä, kuin vapaa-ajallakin. Taas kerran. Mutta tänään tekee mieli kirjoittaa ja vihdoin kun tuntuu olevan vähän ylimääräistä aikaakin, niin päätin herättää henkiin tämän jo vähän unholaan jääneen blogini.

Hääsuunnittelut ovat edistyneet vallan mallikkaasti ja To do-lista on lyhentynyt kiitettävästi. Näin 7 kuukautta ennen häitä hoidettuna on jo muun muassa seuraavaa:

- Vihkikirkko (Helsingin tuomiokirkko)
- Juhlatila (Villa Smeds. EDIT! Vantaan Wanha Fabriikki)
- Morsiamen mekko
- Sulhasen puku (tästä pitää kertoa!)
- kaasojen mekot (ne on ihanat, pitää esitellä teille muillekin!)
- sovittu kukista kukkakaupan kanssa
- majoituskiintiö varattu vieraille ainakin yhdestä hotellista
- teemavärit valittu ja niiden mukaisia koristeitakin jo vähän askarreltu
- bussikuljetukset kirkolta juhlapaikalle
- valokuvaaja ja videokuvaaja sovittu
- dj varattu (ihan huippu pätevän ja mukavan tuntuinen tyyppi!)
- vieraslistaa muotoiltu ja Save the date-kortit lähetetty
- minun sormukseni tilattu ja mutkien kautta päästy sen kanssa myös voittoon, eli lopulta oikeanlainen ja upea sormus saatu (tästä riittäisikin kirjoitettavaa)

Vaikka taputan itseäni olkapäälle siitä, miten ahkerasti olen asioita hyvissä ajoin hoitanut, niin kyllä paljon on vielä tekemistä edessä. Haluamme olla mahdollisimman valmiita hääjärjestelyiden kanssa ennen kesää, jotta silloin ei tarvitsisi stressata, vaan voisi keskittyä kesästä nauttimiseen. Se ei kuitenkaan ole Suomessa liian pitkä vuodenaika. Jos isoimmat kuviot saisi lukkoon lyötyä mahdollisimman pian, niin olisi hyvä. Tosin kyllä sitä häähulabaloota varmasti piisaa kesällekin loppujen lopuksi!

Häihin, tosin ei omiimme, liittyen on tiedossa muutakin mukavaa. Ystävämme päättivät muutama viikko sitten viettää omia häitään jo toukokuun lopulla ja viime sunnuntaina sain kunnian tulla myös kaasoksi! Nyt onkin keväällä sitten luvassa omien hääjärjestelyiden lisäksi myös ystävän häävalmisteluissa auttaminen ja tietenkin se monelle kaasolle tärkein tehtävä, polttareiden järjestäminen! :)  Onneksi en kuitenkaan ole kaason tehtävässä yksin, vaan kanssani häärivät myös morsiamen sisko ja toinen ystävämme. Huippua!

Tästä tulee ihana rakkauden täyteinen vuosi! Näiden ystäviemme keväthäiden lisäksi pääsen vierailemaan ainakin yhden kaveripariskunnan häissä Lappeenrannassa - Muista päivämäärä-kortti tipahti jo postissa. Syksyllä sitten vielä omat häät tiedossa, joten juhlia riittää melkein kaikille vuodenajoille. <3

Seuraavaksi taidan tarinoida teille sulhoni pukuvalinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!