tiistai 3. toukokuuta 2016

Häiden kukkaset

Ihanaa, kevät on tullut! Jotenkin sitä saa ihan uudenlaista boostia hääsuunnitteluihinkin, kun aurinko paistaa ja lämpöasteet ovat kohonneet jo lähemmäs kahtakymppiä. Ystäväni häihin on enää reilut kolme viikkoa aikaa, joten pian pääsen hääräilemään kaason roolissakin. :) ihana toukokuu tiedossa siis, toivottavasti sää pysyy näin kauniina loppukuuhun asti tuolla Itä-Suomessakin, jossa häitä vieteteään.

Mutta jos suunnataan nyt keväästä katse jo syksyyn, jossa ne omat häät häämöttävät, niin nyt tekisi mieli kirjoitella kukista. Ehkä tämä kevät toi kukkaset mieleen. 

Tässä kun häitä on suunniteltu jo jonkin aikaa, niin on mieleni kukkien suhteen ehtinyt vaihtua jo pari kertaa. Alunperin ajattelin, että haluaisin pöytäkukiksi, kaasojen kimppuihin ja bestmanien vieheisiin vain harsokukkaa, koska ne ovat yksinkertaisia ja hempeän kauniita. Mutta sitten, kun meillä vaihtui juhlatila maalaisromanttisesta vähän industrial-henkiseen, niin mietin, että sopivatko harsokukkakimput siihen mijööseen sittenkään? Voi olla, että sopivatkin, mutta punnitsen vielä vaihtoehtoja. Mutta kyllähän nuo harsokukat ovat nättejä!


Baby's breath bridesmaid bouquet wrapped in gold. @weddingchicks:  


 50 Mint Wedding Color Ideas You will Love | http://www.deerpearlflowers.com/mint-wedding-color-ideas/:


Meille ei joka tapauksessa ole todennäköisesti tulossa runsaita kukka-asetelmia pöytiin, vaan yksinkertaisia siroja kukkia pulloihin. Jotenkin ne ovat enemmän ehkä meidän tyylisiämme - ja lisäksi toki myös edullisempi vaihtoehto. Olen hommannut kultaisia ja mintunvihreitä pulloja, joissa näkisin ehkä esim. neilikkaa ja jotain vihreää, vaikkapa eucalyptusta, joka on minusta tosi nättiä. 


EucalyptusMorsiuskimpustani haluaisin runsaan ja rönsyilevän ja siinä saisi olla aika hempeitä sävyjä, kuten valkoista ja haalean vaaleanpunaista sekä vihreää. Yhtään en tiedä mitä kukkalajiketta siinä saisi olla, täytyy varmasti miettiä mitä on syyskuussa hyvin saatavilla.Inspiraatiokuvat Pinterestistä

Olen alustavasti aiemmin sopinut häidemme kukista Kruunuhaassa sijaitsevan Kukkakauppa Madonnan kanssa, mutta eilen bongasin Kukkapalvelu Freesin, joka sattuu tekemään yhteistyötä juhlatilamme kanssa ja Freesin liike on juuri muuttamassa samalle kadullekin Wanhan Fabriikin kanssa. Olisi siis aika näppärää, kun he voisivat kävellen toimittaa kukat juhlapaikalle! Mutta odottelen nyt tarjousta vielä ensin. :) Palailen sitten asiaan.

Saa nähdä, että millaisiin kukkiin sitä lopulta päädymme. Lähetin floristille eilen tarjouspyynnön mukana kuvan mekostani, jotta hän voisi ehkä jo sanoakin minkätyyliset kukat sen kanssa kävisivät.

Pöytäkukkien ja minun kimppuni lisäksi tarvitaan ainakin heittokimppu, sulhasen viehe, bestmanien, isien, kaasojen ja äitien vieheet - kyllä, ajattelimme rintakukkia myös kaasoille ja äideille, jotta heilläkin kulkisivat kukat koko päivän mukana. Kaasojen kimput kun muuten jäävät pöydälle heti päivän alussa ja ovat mukana oikeastaan vain kirkossa. 

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkakuvia ja ihana uusi hääblogituttavuus! Jään seurailemaan. Ihania hetkiä hääsuunnittelun parissa. :)
  P.S. Blogi kautta pääsee myös Etsy-kauppaani kurkkimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sari! Kiitos kommentistasi ja mukavaa, että löysit tiesi tänne. :) täytyypäs käydä vilkaisemassa sinunkin blogiasi.

   Poista
 2. Ihania kukkasuunnitelmia. Minusta harsokukka voisi sopia oikeinkin hyvin juhlapaikkaanne ja toisi ripauksen herkkyyttä. Muutkaan vaihtoehdot eivät tokikaan ole yhtään sen huonompia.

  Rönsyilevän runsaat hääkimput ovat upeita, siitä tulee varmasti niin perrfect! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! Ja totta! rosoinen juhlatila saisi harsokukilla vähän herkkyyttä. Ne ovat tosiaan olleet minullakin mielessä päällimmäisenä. :) katsotaan mihin sitä lopulta päädytään.

   Poista

Jätäthän kommenttia!