maanantai 4. heinäkuuta 2016

Suomen ihanimmat häät

Tämän kevään Suomen ihanimmat häät-ohjelman jaksot pyörivät jo uusintakierroksella ja itse olen kaikki jaksot (tottakai) häähuumassani katsonut. Minulle kehittyi huvittava pieni tapa laittaa aina vihkisormukseni sormeen joka tiistai klo 20.00 tuon ohjelman alkaessa, jossa sitten sitä ihailin samalla kun katselin muiden häitä. Mieheni sanoikin minun aina silloin harjoitteleen rouvana oloa. Liekö se oikeasti vain sitä että köllitään sohvan nurkassa sormus sormessa?

Suomen ihanimmat häät etsii nyt uusia pareja toiselle tuotantokaudelle... ja mitenkä meidän häät tähän liittyy? No ei mitenkään. Sittenkään. Yhtenä iltana tuossa pari viikkoa takaperin sain päähänpiston laittaa hakemuksen kyseiseen ohjelmaan - ajattelin varmaan, että harmittaisi ehkä jos ei edes kokeilisi. Kaverini mielestä minua vaivaakin "fomo" eli Fear of missing out. Siis pelko siitä, että tulee missanneeksi jotain. En ehkä allekirjoita tätä nykyisin, mutta ehkä ennen olin vähän sellainen ja ilmeisesti hetkittäin vielä nykyisinkin. :D

Sen enempää asiaa miettimättä rustasin hakemuksen ja laitoin sen menemään. Miehelleni taisin ohimennen heittää, että hei minäpäs haenkin tähän mukaan. Hän ei tainnut ihan kunnolla kuunnella, kun ei syöksynyt estämään aikeitani. ;)

Ehdin jo unohtaa koko asian, kun sain seuraavana päivänä soiton ohjelmaan liittyen. Puhelimen toisessa päässä oli oikein mukava ihminen, joka kertoi ohjelmasta ja sen kuvauksista enemmän ja pyysi meitä studiolle seuraavalla viikolla käymään haastateltavina. En tosiaan ollut kuvitellut, että valikoituisimme hakijoiden joukosta mukaan haastatteluihin. Hetkellisesti ehdin jo kovasti innostua, kunnes aloin kunnolla miettiä asiaa kunnolla.

Vaikka en toisaalta koe mitään ongelmaa siinä, että häissämme olisivatkin olleet telkkarikamerat paikalla, niin alkoi meistä kuitenkin tuntua siltä ettei se ole sittenkään meidän juttumme. Niin kiva formaatti kuin kyseessä onkin! Tuumailtuamme asiaa mieheni kanssa enemmän, päätimme että emme me lähde mukaan tähän nyt, emme ole tarpeeksi rohkeita sittenkään. Myös kavereideni tyrmäävät reaktiot toki vaikuttivat, vaikka tosin pari ystävää oli sitä mieltä että tämä olisi siisteintä ikinä! No, ei tule meidän häistä tällä kertaa niitä virallisesti Suomen ihanimpia, mutta meille itsellemme ovat häämme varmasti kuitenkin ne Suomen ihanimmat häät, aivan kuten kaikille muillekin pareille ne omansa ovat. :) Ja vaikka meidän häitä ei telkkarissa nähdäkään, niin on meille kyllä tulossa paikalle videokuvaaja, joten saamme videomateriaalia päivästä talteen kuitenkin.

Innolla jään odottamaan uutta Suomen ihanimpien häiden toista tuotantokautta ja siinä olevia kauniita häitä! Tsemppiä muille ohjelmaan valikoituville ja meitä seikkailun haluisemmille pareille!

6 kommenttia:

 1. Mielestäni Suomen ihanimmat häät oli muuten todella ihana ohjelma, mutta en pitänyt siitä, miten osa morsiamista arvosteli toisten hääjuhlia todella kärkkäästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Muuten kyllä oikein kiva ohjelma :)

   Poista
  2. Niinpä. :) Blogissani on muuten unelma-arvonta menossa, kannattaa käydä osallistumassa! http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

   Poista
 2. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

  Hyvää alkusyksyä toivotellen,

  Love Me Do -häämessujen Hanna

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olemme myöskin juhlimassa häitämme vanhassa fabriikissa, vasta talvella tosin, ja kun omistajan kanssa puhuimme viimeksi, sanoi hän että 120kin henkilöä mahtuisi tilaan, vaikka nyt on kirjoittanut nettisivuille että 70-100 on suositus! Olisi mielenkiintoista kuulla kuinka laitatte tilan (pöydät, ruoka jne) niin että sinne mahtuu yli sata ihmistä :) Muutenkin odottelen todella innolla että miltä tila näyttää syksyisimmissä juhlissa, kun on nähnyt tilan vain kesän kukoistuksessa!

  Tsemppiä vielä loppusuunnitteluun, teidän päivä on jo aivan lähellä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillehän kävi niin, että vaihdoimme lopulta juhlatilaa, eikä häitämme juhlitakaan Wanhassa Fabriikissa. Tila on minusta edelleen tosi ihana, mutta heidän kiristyneiden ehtojensa vuoksi olisi juhlat tarvinnut meidän makuumme lopettaa liian aikaisin. Onneksi Wanhasta Bäckbystä vapautui juuri meidän hääpäivämme ja saimme varattua sen itsellemme. :) Valitettavasti et siis tule näkemään kuvia Fabriikista meidän häistämme, mutta toivottavasti joku muu siellä juhliva pari julkaisisi jossain omia hääkuviaan. :)

   Poista

Jätäthän kommenttia!