torstai 26. marraskuuta 2015

Kutsukortit

Okei, tällä asialla ei ole vielä minkään sortin kiire, sillä osa ”Muista päivämäärä”-korteistammekin on vielä jakamatta. Niitä olemme antaneet kaikille ystäville ja sukulaisille, joita olemme tässä viimeaikoina nähneet. Muutkin saavat korttinsa postissa pian! Toivottavasti postin lakko päättyy lähitulevaisuudessa ja saadaan kortit matkaan. Ajattelimme laittaa ne nyt jo menemään, vaikka syyskuuhun on vielä piiiitkä aika. Joulupostimerkit kun ovat edullisempia, kuin normimerkit ja näinhän sitä onnistuu säästämään hieman. Muista päivämäärä-korttimme tilasin Zazzle.com:ista jo aikapäiviä sitten innostuksissani. Heh, malttamaton mikä malttamaton. Ei ollut vielä siinä vaiheessa häiden teemavärit tai muut sellaiset selvillä, mutta onneksi tilasin rustiikkiset juhatilaan sopivan näköiset kortit, jotka siis sopivat hyvin kokonaisuuteen. Täytyy laittaa kuva kortista myös tänne blogiin jahka ehdin. 

Mutta, niihin kutsukortteihin. Mistä hankkia? Askarrellako itse? Palkatako suunnittelija tekekmään ja painattaa itse? Vaikka askartelu onkin mielestäni ihan mukavaa puuhaa, en tiedä jaksaisinko ja osaisinko tehdä kauniita kutsukortteja itse. Haaveilen myös siitä, että kutsukortit olisivat linjassa esim. vieraiden nimikylttien ja menukorttien kanssa, jotta kokonaisuus olisi yhtenäinen. Siispä, osaanko ja haluanko itse väsätä? Sulhanen tuskin ainakaan haluaa askarrella. :D Siskoni, eli toinen kaasoistani, on super näppärä käsistään ja osaa taiteilla vaikka mitä ihanaa, mutta liekö hänkään halukas askartelemaan montaa kymmentä samanlaista korttia ja muuta materiaalia. Tilaamalla pääsisi vaan niin paljon helpommalla.


Mainitsemani Zazzle.com tarjoaa ihan käsittämättömän laajan valikoiman kutsukorttipohjia, joita muokata omanlaisiksi. Sieltä löytää kyllä niin paljon vaihtoehtoja, että iskee valinnan vaikeus. Sivuilta voi tilata myös paljon muutakin, kuin vain kutsukortteja. Sieltä saisi siis myös juurikin esim. menukortit ym. muut häiden printtimateriaalit. Kannattaa siis ehdottomasti tsekata muidenkin morsianten ja sulhasten, jotka tuumivat mistä kortit hankkia

Tämän tyyppiset kortit ovat minusta tällä hetkellä aika raikkaan ja kivan näköisiä, mutta voi olla että valitsemme kuitenkin lopulta jotain aivan muuta.
MODERN STYLISH WEDDING mini gold confetti mint 5x7 Paper Invitation Card
WEDDING cute gold foil confetti bold pastel mint 5x7 Paper Invitation Card
CHIC GOLD FOIL | MINT WEDDING INVITATION
Mint Green and Gold Wedding Invitation





CHIC GOLD FOIL STRIPES WEDDING INVITATION





Modern Gold Foil Glamour Wedding Invitation 


Suomalainen Vistaprint tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia kutsukorttipohjia ja myös sieltä olen katsellut sopivaa korttivaihtoehtoa meille. Heillä näyttää olevan myös useasti mukavia alennuksia!

Meidän kutsukortteihin haluan samaa fiilistä, kuin häihimmekin. Niissä voisi siis olla kenties kultaista ja mintunvihreää - kuten ylhäältä huomaa. Haluaisin kauniit ja erilaiset kortit ja muut printtimatskut, mutta en tiedä millaiset tarkalleen haluaisin!

Tästä syystä otinkin yhteyttä Makea Designiin joka suunnittelee juuri mm. hääkutsuja. Kyselin sieltä minkä hintaista olisi, jos suunnittelisivat kortin ja muut printtimateriaalit meille puolestamme. Sainkin tarjouksen tosi nopeasti ja se oli aika järkevän kuuloinen. Ainoa "ongelma" on se, että kortit pitää itse painattaa jossakin painotalossa erikseen ja painattaminenkin maksaa jonkin verran. Olen nyt kysynyt hinnastoa parista painopaikasta ja kunhan saan vastaukset sieltä, niin voimme miettiä onko hintakokonaisuus sellainen, että kortit kannattaa teettää ja painattaa. :) 

Minusta on kiva vertailla vaihtoehtoja ja hintoja jo hyvissä ajoin, niin voi sitten hyvillä mielin ja ajan kanssa valita itselleen parhaan vaihtoehdon. Mistä olette itse kutsukorttinne hankkineet vai oletteko askarrelleet alusta asti itse?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!