perjantai 23. lokakuuta 2015

Ensimmäinen päivä blogissa kohti hääpäivää

Moikka kaikille! 

Täällä kirjoittelee 26-vuotias morsian, joka tuli ilokseen kosituksi elokuussa 2015. Siitä hämmennyksen ja riemun täyteisestä päivästä lähtien ovat mielessä pyörineet jos jonkinmoiset hääideat ja suunnitelmat. Olenkin melkoinen tuumasta toimeen-tyyppi (siis malttamaton) ja jo muutama päivä kihlauksen jälkeen olimme sulhoni kanssa hassussa hääkuplassa katselemassa hääpaikkavaihtoehtoja.

Paljon onkin jo tässä vaiheessa lukkoon lyöty, mutta paljon on viedä tekemistä, ihanaa suunnittelua, askartelua ja tuumailua edessä ennen hääpäivää. Olen huomannut, että minussa piilee yllättäen pieni häähöperö ja haluankin siksi täällä blogissani päästä kirjoittelemaan ajatuksiani häihin liittyen, sekä taltioida ideoita ja inspiraatiota niin itselleni, kuin muille morsiamille sekä sulhoille ja muuten vaan häihin hurahtaneille. Mukavampaahan on intoilla yhdessä. Juttuideoita on takataskussa paljon ja toivottavasti ehdin pian niitä kirjoittelemaan ja julkaisemaan.

Siispä, tervetuloa mukaan seuraamaan the day we do-hääblogia, jossa ideoidaan ja suunnitellaan syksyllä 2016 tanssittavia häitä! Häitä tullaan viettämään rustiikkisessa ja maalaisromanttisessa miljöössä, joten teemakin tulee olemaan sen mukainen, kuitenkin höystettynä ripauksella kultaa, kimallusta ja kenties paria muuta teemaväriä, jotka vielä toistaiseksi ovat päättämättä.

Toivottavasti viihdyt mukana ja löydät blogistani positiivista fiilistä ja ehkä myös ideoita omiin hääsuunnitelmiisi. 

Blogin ulkoasu varmaan tulee vielä muuttumaan matkan varrella, mutta lähdetään nyt liikkeelle tällaisella lookilla. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!