keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Pieni tarina meistä


Vaikka tämän blogin ensisijaisena tarkoituksena on toimia päiväkirjamaisena paikkana itselleni, jossa voin taltioida hääideoita ja höpistä mielen päällä olevia asioita niin hääsuunnitteluihin, kuin muuhunkin liittyen, ajattelin lisäksi vähän kertoilla millainen pariskunta täällä oikein on menossa naimisiin. Onhan se toki mukavaa itsellenikin muistella näitä tarinoita ja fiilistellä yhteistä matkaa tähän asti.

Asumme Helsingissä, mutta minä olen kotoisin Lappeenrannasta ja sulho Joensuusta. Hän on kuitenkin opiskellut Lappeenrannassa, jossa tiemme kohtasivatkin ensimmäisen kerran yökerhon tanssilattialla jo v. 2008. Muistaakseni taustalla soi Lady Gagan Poker face, koska vielä nykyäänkin sen biisin kuullessani muistan tuon illan ja miehen päällä olleen valkoisen pikepaidan, kun hänet bongasin! Muistan myös miten itselläni oli liian korkeat ja epämukavat korkokengät jalassa ja miten tanssiminen sen vuoksi oli jotenkin hankalaa tuon uuden tuttavuuden kanssa. Epäviehättävät muuvini eivät ilmeisesti kuitenkaan haitanneet, kun nyt ollaan häiden suunnitteluun asti tultu.

No, seurustelu ei alkanut vielä silloin, vaan kuljimme omia teitämme aina silloin tällöin kuitenkin tapaillen. Minä kävin puolenvuoden mittaisella reppureissullakin välissä ja muutin pian sen jälkeen Helsinkiin opiskelemaan. Pysyimme kuitenkin kokoajan toistemme mielissä, koska aina vain halusimme uudestaan tavata. Tunteet olivatkin voimakkaita ja long story short, lopulta päädyimme onnellisesti yhteen. Seurustelumme onkin ollut aina ihan huippua.

Vietimme muutaman vuoden kaukosuhteessa rampaten Helsinki-Lappeenranta väliä ja minä kävin opiskelijavaihdossakin välillä, kunnes kesällä 2014 saimme vihdoin yhteisen kodin Helsingistä mieheni saatua töitä täältä suunnalta. Sen jälkeen on perheemme kasvanut koiran verran, kun pieni cockerspanielineiti muutti meille noin vuosi sitten. Tällä kokoonpanolla asustelemme onnellisina kaikki kolme. 

Olemme matkustelua rakastava pariskunta ja säntäämme reissun päälle niin usein kuin mahdollista. Takana onkin jo useita lomamatkoja muunmuassa Kreikkaan, Turkkiin, Dubaihin, Puolaan, Unkariin, Brasiliaan ja Latviaan. Viimeisimpänä kävimme Italiassa roadtripillä elokuussa ja se olikin samalla yllättäen kihlajaismatkamme, sillä mies kosi minua viikkoa ennen matkaa. Toivottavasti vielä on paljon yhteisiä reissuja ja seikkailuita edessä. Mistä tulikin mieleeni, että pianhan voi alkaa suunnitella häämatkaa!

Alla kuvia muutamilta menneiltä reissuilta, Brasiliasta, Dubaista ja kihlajaismatkaltamme Italiasta.







Lisäksi tykkäämme lenkkeillä koiramme kanssa, urheilla ja reippailla luonnossa. Olemmekin sydämiltämme ihan landepaukkuja, vaikka emme kuvitelleet olevamme. Olemme esimerkiksi viimeaikoina huomanneet haavailevamme omakotitalosta metsän laidassa! Toistaiseksi viihdymme kuitenkin oikein hyvin Helsingissä.



Tapaamme ystäviämme ja perheitämme ja vietämme laatuaikaa niin yhdessä, kuin erikseenkin. Itse harrastan koiran kanssa monenlaista ja mies käy treenaamassa omia harrastuksiaan. Tykkäämme kutsua vieraita meille kotiin ja järjestää erilaisia illanviettoja ja kekkereitä. On ihan parasta laittaa hyvää ruokaa kaveriporukalle ja istua iltaa yhdessä rupatellen. 

Täydennämme sopivasti toisiamme, sillä minä olen vähän haihattelijaluonne, jolla on toisinaan taipumusta vaipua melankoliaan, jolloin mieheni osaa minua piristää. Innostun asioista nollasta sataan ja ryhdyn usein tuumasta toimeen saman tien. Mieheni taas on rauhallisempi tyyppi, joka punnitsee ratkaisuitaan harkitummin. Se onkin osoittautunut aika hyväksi komboksi. Minä keksin ideoita ja suunnittelen kaikenlaista ja mieheni sitten hillitsee ja antaa vastaehdotuksia. Näin tulee usein esimerkiksi tehtyä huiketa matkoja, kun minä keksin villit ideat, joita sitten vähän muokataan järkevämmiksi. :D Vaikka olemme toisaalta jossain määrin erilaisia, haaveilemme kuitenkin samanlaisista asioista ja arvostamme elämässä samoja asioita. Yhdessä on hyvä ja hauskaa olla.

Häähaaveet meillä ovat myös onneksi menneet hyvin yhteen, joten hääsuunnittelua on mukavaa tehdä yhdessä. Tosin voihan se olla, että jostain vielä väännämme kättä. Tähän asti ei kuitenkaan ole tarvinnut. :)

Ensi kerralla tiedossa juttua vihkipaikastamme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttia!